Transkript tarixçəsini və ya hesabınızı silin

Saxlanılan transkript tarixçəsi Verli hesabınıza aiddir. Hər hansı bir şeyi silməzdən əvvəl aşağıdakı seçimləri oxuyun: hesabınızı bağlamaq həm də girişinizi və qalan dəqiqələrinizi silir.

Hansı Verli-dən istifadə edirsiniz?

Hesabınızı saxlayın və tarixçəni silin

Verli-də hazırda ayrı-ayrı saxlanılan transkriptləri silmək və ya yalnız tarixçəni təmizləmək üçün düymə yoxdur. Hesabınızı saxlayaraq saxlanılan tarixçənin silinməsini tələb etmək üçün hesabınızın e-poçt ünvanından support@verli.app ünvanına yazın və yalnız transkript tarixçənizin silinməsini istədiyinizi bildirin. Bu seçim üçün hesabınızı silməyin.

Gələcək transkriptlərin saxlanılmasını dayandırmaq üçün Ayarlar bölməsini açın, Görüş transkriptlərini saxla funksiyasını söndürün və Ayarları bağlayın. Bu, artıq saxlanılmış transkriptləri silmir.

Hesabınızı bağlamazdan əvvəl

Hesabın silinməsi giriş profilinizi, saxlanılan transkriptləri və transkript seqmentlərini, tarixçənin saxlanılması üstünlüyünü, ödəniş hesabını, qalan dəqiqələri, istifadə tarixçəsini və hesabla əlaqəli paylaşma və marketinq məlumatlarını həmişəlik silir. Bunu geri qaytara bilməzsiniz.

Apple App Store abunəliyini Apple hesabı abunəlik ayarlarınızda ayrıca ləğv edin. Hesabın silinməsi onun avtomatik yenilənməsini dayandırmır. Saxlamaq istədiyiniz hər şeyi əvvəlcədən ixrac edin. Yüklənmiş fayllar və cihazlarınızdakı sinxronlaşdırılmamış bərpa nüsxələri server tərəfindən silinmə ilə silinmir.

Hesabınızı və saxlanılan tarixçəni silin

  1. Brauzerdə https://app.verli.app/account/delete?locale=az ünvanını açın və Verli-də istifadə etdiyiniz eyni hesabla daxil olun. Masaüstü tətbiqində həmçinin Ayarlar bölməsini aça və Hesabı sil seçimini edə bilərsiniz. Aşağıdakı brauzer addımları Windows, Mac, Chrome və veb üçün eynidir.

  2. Daxil olunan hesab yanında göstərilən e-poçtu yoxlayın. Bunun saxlanılan tarixçəsini silmək istədiyiniz hesab olduğundan əmin olun. Davam etməzdən əvvəl nələrin silinəcəyini oxuyun.

    Daxil olunan hesab yanında göstərilən e-poçtu yoxlayın. Bunun saxlanılan tarixçəsini silmək istədiyiniz hesab olduğundan əmin olun. Davam etməzdən əvvəl nələrin silinəcəyini oxuyun.
  3. Təsdiqləmək üçün DELETE yazın bölməsində, Verli-ni başqa dildə istifadə etsəniz belə, dəqiq böyük hərflərlə DELETE sözünü daxil edin. Sonra Hesabı həmişəlik sil seçimini edin. Bu, hesabı həmişəlik bağlayır və onun saxlanılan tarixçəsini silir.

    Təsdiqləmək üçün DELETE yazın bölməsində, Verli-ni başqa dildə istifadə etsəniz belə, dəqiq böyük hərflərlə DELETE sözünü daxil edin. Sonra Hesabı həmişəlik sil seçimini edin. Bu, hesabı həmişəlik bağlayır və onun saxlanılan tarixçəsini silir.

Nəticəni yoxlayın

  1. Verli hesabınız silindi. silinmənin tamamlandığı deməkdir. Səhifəni bağlaya bilərsiniz.

    Verli hesabınız silindi. silinmənin tamamlandığı deməkdir. Səhifəni bağlaya bilərsiniz.
  2. Əgər Hesabın silinməsi sorğunuz qəbul edildi. görürsünüzsə, sorğunuz qəbul edilib və bəzi təmizləmə işləri hələ də davam edir. Başqa bir sorğu göndərməyin. Səhifəni bağlaya bilərsiniz. Yeniləməyə ehtiyacınız varsa support@verli.app ilə əlaqə saxlayın.

    Əgər Hesabın silinməsi sorğunuz qəbul edildi. görürsünüzsə, sorğunuz qəbul edilib və bəzi təmizləmə işləri hələ də davam edir. Başqa bir sorğu göndərməyin. Səhifəni bağlaya bilərsiniz. Yeniləməyə ehtiyacınız varsa support@verli.app ilə əlaqə saxlayın.

Daxil ola bilmirsinizsə və ya xəta görürsünüzsə, hesabın e-poçt ünvanından support@verli.app ünvanına yazın. Bizə yalnız tarixçənin silinməsini və ya tam hesab silinməsini istədiyinizi bildirin.

Problem hələ də həll olunmayıb?

Dəstək səhifəsindən bizə yazın. Hansı Verli-dən istifadə etdiyinizi və ekranda nə gördüyünüzü bildirin, problemi birlikdə həll edək.

Dəstəklə əlaqə