Izbrišite historiju transkripata ili svoj nalog
Sačuvana historija transkripata pripada vašem Verli nalogu. Pročitajte opcije u nastavku prije nego što bilo šta izbrišete: zatvaranje naloga također uklanja vaš pristup i preostale minute.
Koju verziju Verlija koristite?
Zadržite nalog i uklonite historiju
Verli trenutno nema dugme za brisanje pojedinačnih sačuvanih transkripata ili brisanje samo historije. Da biste zatražili uklanjanje sačuvane historije uz zadržavanje naloga, pošaljite e-poštu na support@verli.app sa adrese e-pošte vašeg naloga i navedite da želite da se izbriše samo vaša historija transkripata. Nemojte brisati svoj nalog za ovu opciju.
Da biste zaustavili čuvanje budućih transkripata, otvorite Postavke, isključite Sačuvaj transkripte sastanaka i zatvorite postavke. Ovo ne briše već sačuvane transkripte.
Prije nego što zatvorite nalog
Brisanje naloga trajno uklanja vaš profil za prijavu, sačuvane transkripte i segmente transkripata, postavke čuvanja historije, nalog za naplatu, preostale minute, historiju korištenja, te podatke o dijeljenju i marketingu povezane s nalogom. Ovo ne možete poništiti.
Otkažite Apple App Store pretplatu zasebno u postavkama pretplate na svom Apple nalogu. Brisanje naloga ne zaustavlja automatsko obnavljanje. Prvo izvezite sve što želite zadržati. Preuzete datoteke i nesinhronizirane kopije za oporavak na vašim uređajima se ne brišu brisanjem na strani servera.
Izbrišite svoj nalog i sačuvanu historiju
U pretraživaču otvorite https://app.verli.app/account/delete?locale=bs i prijavite se istim nalogom koji koristite u Verliju. U desktop aplikaciji također možete otvoriti Postavke i odabrati Izbriši nalog. Koraci u pretraživaču u nastavku su isti za Windows, Mac, Chrome i web.
Provjerite e-adresu prikazanu pored Prijavljeni kao. Uvjerite se da je to nalog čiju sačuvanu historiju želite ukloniti. Pročitajte šta će biti izbrisano prije nego što nastavite.

U Upišite DELETE za potvrdu, unesite tačnu riječ velikim slovima DELETE, čak i ako koristite Verli na drugom jeziku. Zatim odaberite Trajno izbriši nalog. Ovo trajno zatvara nalog i briše njegovu sačuvanu historiju.

Provjerite rezultat
Vaš Verli nalog je izbrisan. znači da je brisanje završeno. Možete zatvoriti stranicu.

Ako vidite Vaš zahtjev za brisanje naloga je primljen., vaš zahtjev je prihvaćen i čišćenje je još u toku. Nemojte slati novi zahtjev. Možete zatvoriti stranicu. Kontaktirajte support@verli.app ako trebate ažuriranje.

Ako se ne možete prijaviti ili vidite grešku, pošaljite e-poštu na support@verli.app sa adrese e-pošte naloga. Recite nam da li želite uklanjanje samo historije ili potpuno brisanje naloga.
I dalje ne ide?
Pošaljite nam poruku sa stranice za podršku. Recite nam koju verziju Verlija koristite i šta vidite na ekranu, a mi ćemo vam pomoći da to riješite.
Kontaktirajte podršku