Ezabatu transkripzio-historia edo zure kontua

Gordetako transkripzio-historia zure Verli kontuarena da. Irakurri beheko aukerak ezer ezabatu aurretik: kontua ixteak zure sarbidea eta geratzen diren minutuak ere kentzen ditu.

Zein Verli erabiltzen duzu?

Mantendu zure kontua eta kendu historia

Verlik gaur egun ez du gordetako transkripzio indibidualak ezabatzeko edo historia soilik garbitzeko botoirik. Gordetako historia kentzeko eskaera egiteko, kontua mantenduz, bidali mezu elektroniko bat support@verli.app helbidera zure kontuaren helbide elektronikotik eta esan transkripzio-historia soilik ezabatu nahi duzula. Ez ezabatu zure kontua aukera honetarako.

Etorkizuneko transkripzioak gordetzea gelditzeko, ireki Ezarpenak, desaktibatu Gorde bileren transkripzioak eta itxi Ezarpenak. Honek ez ditu jada gordetako transkripzioak ezabatzen.

Zure kontua itxi aurretik

Kontua ezabatzeak betiko kentzen ditu zure saioa hasteko profila, gordetako transkripzioak eta transkripzio-segmentuak, historia gordetzeko hobespena, fakturazio-kontua, geratzen diren minutuak, erabilera-historia eta kontuari lotutako partekatze- eta marketin-datuak. Ezin duzu desegin.

Utzi Apple App Store-ko harpidetza aparte zure Apple kontuaren harpidetza-ezarpenetan. Kontua ezabatzeak ez du bere auto-berritzea gelditzen. Esportatu gorde nahi duzun guztia lehenik. Deskargatutako fitxategiak eta zure gailuetan sinkronizatu gabeko berreskuratze-kopiak ez dira ezabatzen zerbitzariaren aldeko ezabatzearekin.

Ezabatu zure kontua eta gordetako historia

  1. Nabigatzaile batean, ireki https://app.verli.app/account/delete?locale=eu eta hasi saioa Verlin erabiltzen duzun kontu berarekin. Mahaigaineko aplikazioan Ezarpenak ere ireki dezakezu eta Ezabatu kontua aukeratu. Beheko nabigatzailearen urratsak berdinak dira Windows, Mac, Chrome eta webgunerako.

  2. Begiratu Saioa hasita honela: ondoan agertzen den helbide elektronikoa. Ziurtatu gordetako historia kendu nahi duzun kontua dela. Irakurri zer ezabatuko den jarraitu aurretik.

    Begiratu Saioa hasita honela: ondoan agertzen den helbide elektronikoa. Ziurtatu gordetako historia kendu nahi duzun kontua dela. Irakurri zer ezabatuko den jarraitu aurretik.
  3. In Idatzi DELETE baieztatzeko, idatzi DELETE hitza maiuskulaz, nahiz eta Verli beste hizkuntza batean erabili. Ondoren, hautatu Ezabatu kontua betiko. Honek kontua betiko ixten du eta gordetako historia ezabatzen du.

    In Idatzi DELETE baieztatzeko, idatzi DELETE hitza maiuskulaz, nahiz eta Verli beste hizkuntza batean erabili. Ondoren, hautatu Ezabatu kontua betiko. Honek kontua betiko ixten du eta gordetako historia ezabatzen du.

Egiaztatu emaitza

  1. Zure Verli kontua ezabatu da. egoerak ezabatzea amaitu dela esan nahi du. Orrialdea itxi dezakezu.

    Zure Verli kontua ezabatu da. egoerak ezabatzea amaitu dela esan nahi du. Orrialdea itxi dezakezu.
  2. Zure kontua ezabatzeko eskaera jaso da. ikusten baduzu, zure eskaera onartu da eta garbiketa batzuk zain daude oraindik. Ez bidali beste eskaerarik. Orrialdea itxi dezakezu. Jarri harremanetan support@verli.app helbidearekin eguneratze bat behar baduzu.

    Zure kontua ezabatzeko eskaera jaso da. ikusten baduzu, zure eskaera onartu da eta garbiketa batzuk zain daude oraindik. Ez bidali beste eskaerarik. Orrialdea itxi dezakezu. Jarri harremanetan support@verli.app helbidearekin eguneratze bat behar baduzu.

Saioa hasi ezin baduzu edo errore bat ikusten baduzu, bidali mezu elektroniko bat support@verli.app helbidera kontuaren helbide elektronikotik. Esan iezaguzu historia soilik kendu nahi duzun edo kontua guztiz ezabatu.

Arazoak dituzu oraindik?

Bidali mezu bat laguntza-orritik. Esaguzu zein Verli erabiltzen duzun eta zer ikusten duzun pantailan, eta konpontzen lagunduko dizugu.

Jarri harremanetan laguntza-zerbitzuarekin