Poista litterointihistoria tai tilisi

Tallennettu litterointihistoria kuuluu Verli-tilillesi. Lue alla olevat vaihtoehdot ennen kuin poistat mitään: tilin sulkeminen poistaa myös pääsysi palveluun ja jäljellä olevat minuutit.

Mitä Verliä käytät?

Pidä tilisi ja poista historia

Verlissä ei tällä hetkellä ole painiketta yksittäisten tallennettujen litterointien poistamiseen tai pelkän historian tyhjentämiseen. Jos haluat poistaa tallennetun historian mutta säilyttää tilisi, lähetä sähköpostia osoitteeseen support@verli.app tilisi sähköpostiosoitteesta ja kerro, että haluat poistaa vain litterointihistoriasi. Älä poista tiliäsi tätä varten.

Jos haluat lopettaa tulevien litterointien tallentamisen, avaa Asetukset, kytke Tallenna kokousten litteroinnit pois päältä ja sulje asetukset. Tämä ei poista jo tallennettuja litterointeja.

Ennen kuin suljet tilisi

Tilin poistaminen poistaa pysyvästi kirjautumisprofiilisi, tallennetut litteroinnit ja litterointiosiot, historian tallennusasetuksen, laskutustilisi, jäljellä olevat minuutit, käyttöhistorian sekä tiliin liitetyt jako- ja markkinointitiedot. Tätä ei voi perua.

Peru Apple App Store -tilaus erikseen Apple-tilisi tilausasetuksista. Tilin poistaminen ei pysäytä sen automaattista uusimista. Vie ensin kaikki tiedot, jotka haluat säilyttää. Ladattuja tiedostoja ja laitteillesi synkronoimattomia palautuskopioita ei poisteta palvelinpään poiston yhteydessä.

Poista tilisi ja tallennettu historia

  1. Avaa selaimessa https://app.verli.app/account/delete?locale=fi ja kirjaudu sisään samalla tilillä, jota käytät Verli-sovelluksessa. Työpöytäsovelluksessa voit myös avata Asetukset ja valita Poista tili. Alla olevat selainvaiheet ovat samat Windowsille, Macille, Chromelle ja verkkoselaimelle.

  2. Tarkista Kirjautunut sisään tunnuksella-kohdan vieressä näkyvä sähköpostiosoite. Varmista, että se on se tili, jonka tallennetun historian haluat poistaa. Lue mitä tietoja poistetaan ennen kuin jatkat.

    Tarkista Kirjautunut sisään tunnuksella-kohdan vieressä näkyvä sähköpostiosoite. Varmista, että se on se tili, jonka tallennetun historian haluat poistaa. Lue mitä tietoja poistetaan ennen kuin jatkat.
  3. Kirjoita Vahvista kirjoittamalla DELETE-kohtaan täsmälleen suuraakkosin sana DELETE, vaikka käyttäisit Verliä muulla kielellä. Valitse sitten Poista tili pysyvästi. Tämä sulkee tilin pysyvästi ja poistaa sen tallennetun historian.

    Kirjoita Vahvista kirjoittamalla DELETE-kohtaan täsmälleen suuraakkosin sana DELETE, vaikka käyttäisit Verliä muulla kielellä. Valitse sitten Poista tili pysyvästi. Tämä sulkee tilin pysyvästi ja poistaa sen tallennetun historian.

Tarkista tulos

  1. Verli-tilisi on poistettu. tarkoittaa, että poistaminen on valmis. Voit sulkea sivun.

    Verli-tilisi on poistettu. tarkoittaa, että poistaminen on valmis. Voit sulkea sivun.
  2. Jos näet Tilin poistopyyntösi on vastaanotettu., pyyntösi on hyväksytty ja osa puhdistuksesta on vielä kesken. Älä lähetä uutta pyyntöä. Voit sulkea sivun. Ota yhteyttä support@verli.app, jos tarvitset päivityksen.

    Jos näet Tilin poistopyyntösi on vastaanotettu., pyyntösi on hyväksytty ja osa puhdistuksesta on vielä kesken. Älä lähetä uutta pyyntöä. Voit sulkea sivun. Ota yhteyttä support@verli.app, jos tarvitset päivityksen.

Jos et voi kirjautua sisään tai näet virheen, lähetä sähköpostia osoitteeseen support@verli.app tilisi sähköpostiosoitteesta. Kerro meille, haluatko poistaa vain historian vai koko tilin.

Etkö vieläkään pääse eteenpäin?

Lähetä meille viesti tukisivulta. Kerro, mitä Verliä käytät ja mitä näet näytöllä, niin autamme sinua ratkaisemaan ongelman.

Ota yhteyttä tukeen