מחיקת היסטוריית תמלילים או חשבון

היסטוריית התמלילים השמורה שייכת לחשבון ה-Verli שלך. קראו את האפשרויות להלן לפני מחיקת דבר מה: סגירת החשבון מסירה גם את הגישה שלך ואת הדקות שנותרו.

באיזה Verli אתה משתמש?

שמירה על החשבון והסרת היסטוריה

ל-Verli אין כרגע כפתור למחיקת תמלילים שמורים בודדים או ניקוי היסטוריה בלבד. כדי לבקש הסרה של היסטוריה שמורה תוך שמירה על החשבון, שלחו דוא"ל ל-support@verli.app מכתובת הדוא"ל של החשבון שלכם וציינו שברצונכם למחוק רק את היסטוריית התמלילים. אל תמחקו את החשבון עבור אפשרות זו.

כדי להפסיק שמירת תמלילים עתידיים, פתחו את הגדרות, כבו את שמירת תמלילי פגישות, וסגרו את ההגדרות. פעולה זו אינה מוחקת תמלילים שכבר נשמרו.

לפני סגירת החשבון

מחיקת חשבון מסירה לצמיתות את פרופיל הכניסה שלך, תמלילים ומקטעי תמליל שמורים, העדפת שמירת היסטוריה, חשבון חיוב, דקות שנותרו, היסטוריית שימוש, ונתוני שיתוף ושיווק המקושרים לחשבון. לא ניתן לבטל פעולה זו.

בטלו מנוי Apple App Store בנפרד בהגדרות המנוי של חשבון ה-Apple שלכם. מחיקת חשבון אינה עוצרת את החידוש האוטומטי שלו. ייצאו כל מה שברצונכם לשמור לפני כן. קבצים שהורדו ועותקי שחזור שלא סונכרנו במכשירים שלכם אינם נמחקים על ידי מחיקה בצד השרת.

מחיקת החשבון וההיסטוריה השמורה

  1. בדפדפן, פתחו את https://app.verli.app/account/delete?locale=he והתחברו עם אותו חשבון שבו אתם משתמשים ב-Verli. באפליקציית שולחן העבודה ניתן גם לפתוח את הגדרות ולבחור ב-מחיקת חשבון. שלבי הדפדפן להלן זהים עבור Windows, Mac, Chrome והאינטרנט.

  2. בדקו את הדוא"ל המוצג ליד מחובר כ-. ודאו שזהו החשבון שההיסטוריה השמורה שלו ברצונכם להסיר. קראו מה יימחק לפני שתמשיכו.

    בדקו את הדוא"ל המוצג ליד מחובר כ-. ודאו שזהו החשבון שההיסטוריה השמורה שלו ברצונכם להסיר. קראו מה יימחק לפני שתמשיכו.
  3. ב-הקלידו DELETE כדי לאשר, הזינו את המילה המדויקת באותיות גדולות DELETE, גם אם אתם משתמשים ב-Verli בשפה אחרת. לאחר מכן בחרו ב-מחיקת חשבון לצמיתות. פעולה זו סוגרת לצמיתות את החשבון ומוחקת את ההיסטוריה השמורה שלו.

    ב-הקלידו DELETE כדי לאשר, הזינו את המילה המדויקת באותיות גדולות DELETE, גם אם אתם משתמשים ב-Verli בשפה אחרת. לאחר מכן בחרו ב-מחיקת חשבון לצמיתות. פעולה זו סוגרת לצמיתות את החשבון ומוחקת את ההיסטוריה השמורה שלו.

בדיקת התוצאה

  1. חשבון ה-Verli שלך נמחק. פירושו שהמחיקה הושלמה. ניתן לסגור את הדף.

    חשבון ה-Verli שלך נמחק. פירושו שהמחיקה הושלמה. ניתן לסגור את הדף.
  2. אם אתם רואים בקשת מחיקת החשבון שלך התקבלה., הבקשה שלכם התקבלה וחלק מהניקוי עדיין ממתין. אל תגישו בקשה נוספת. ניתן לסגור את הדף. צרו קשר עם support@verli.app אם אתם זקוקים לעדכון.

    אם אתם רואים בקשת מחיקת החשבון שלך התקבלה., הבקשה שלכם התקבלה וחלק מהניקוי עדיין ממתין. אל תגישו בקשה נוספת. ניתן לסגור את הדף. צרו קשר עם support@verli.app אם אתם זקוקים לעדכון.

אם אינכם יכולים להתחבר או שאתם רואים שגיאה, שלחו דוא"ל ל-support@verli.app מכתובת הדוא"ל של החשבון. ציינו אם ברצונכם בהסרת היסטוריה בלבד או במחיקת חשבון מלאה.

עדיין לא מסתדר?

שלח לנו הודעה מדף התמיכה. ספר לנו באיזה Verli אתה משתמש ומה אתה רואה על המסך, ונעזור לך לפתור את זה.

פנייה לתמיכה