Izbrišite povijest transkripata ili svoj račun

Spremljena povijest transkripata pripada vašem Verli računu. Pročitajte opcije u nastavku prije nego što bilo što izbrišete: zatvaranje računa također uklanja vaš pristup i preostale minute.

Koju verziju Verlija koristite?

Zadržite račun i uklonite povijest

Verli trenutno nema gumb za brisanje pojedinačnih spremljenih transkripata ili brisanje samo povijesti. Da biste zatražili uklanjanje spremljene povijesti uz zadržavanje računa, pošaljite e-poruku na support@verli.app s adrese e-pošte svog računa i navedite da želite izbrisati samo povijest transkripata. Nemojte brisati svoj račun za ovu opciju.

Da biste zaustavili spremanje budućih transkripata, otvorite Postavke, isključite Spremi transkripte sastanaka i zatvorite postavke. Ovo ne briše već spremljene transkripte.

Prije nego što zatvorite svoj račun

Brisanje računa trajno uklanja vaš profil za prijavu, spremljene transkripte i segmente transkripata, postavke spremanja povijesti, račun za naplatu, preostale minute, povijest korištenja te podatke o dijeljenju i marketingu povezane s računom. To ne možete poništiti.

Otkažite pretplatu na Apple App Store zasebno u postavkama pretplate na svom Apple računu. Brisanje računa ne zaustavlja automatsku obnovu. Prvo izvezite sve što želite zadržati. Preuzete datoteke i nesinkronizirane sigurnosne kopije na vašim uređajima ne brišu se brisanjem na poslužitelju.

Izbrišite svoj račun i spremljenu povijest

  1. U pregledniku otvorite https://app.verli.app/account/delete?locale=hr i prijavite se istim računom koji koristite u Verliju. U desktop aplikaciji također možete otvoriti Postavke i odabrati Izbriši račun. Koraci u pregledniku u nastavku isti su za Windows, Mac, Chrome i web.

  2. Provjerite e-adresu prikazanu pokraj Prijavljeni kao. Provjerite je li to račun čiju spremljenu povijest želite ukloniti. Pročitajte što će biti izbrisano prije nastavka.

    Provjerite e-adresu prikazanu pokraj Prijavljeni kao. Provjerite je li to račun čiju spremljenu povijest želite ukloniti. Pročitajte što će biti izbrisano prije nastavka.
  3. U Upišite DELETE za potvrdu unesite točnu riječ velikim slovima DELETE, čak i ako koristite Verli na drugom jeziku. Zatim odaberite Trajno izbriši račun. Ovo trajno zatvara račun i briše njegovu spremljenu povijest.

    U Upišite DELETE za potvrdu unesite točnu riječ velikim slovima DELETE, čak i ako koristite Verli na drugom jeziku. Zatim odaberite Trajno izbriši račun. Ovo trajno zatvara račun i briše njegovu spremljenu povijest.

Provjerite rezultat

  1. Vaš Verli račun je izbrisan. znači da je brisanje dovršeno. Možete zatvoriti stranicu.

    Vaš Verli račun je izbrisan. znači da je brisanje dovršeno. Možete zatvoriti stranicu.
  2. Ako vidite Vaš zahtjev za brisanje računa je primljen., vaš je zahtjev prihvaćen i dio čišćenja je još u tijeku. Nemojte slati novi zahtjev. Možete zatvoriti stranicu. Kontaktirajte support@verli.app ako trebate ažurirane informacije.

    Ako vidite Vaš zahtjev za brisanje računa je primljen., vaš je zahtjev prihvaćen i dio čišćenja je još u tijeku. Nemojte slati novi zahtjev. Možete zatvoriti stranicu. Kontaktirajte support@verli.app ako trebate ažurirane informacije.

Ako se ne možete prijaviti ili vidite pogrešku, pošaljite e-poruku na support@verli.app s adrese e-pošte svog računa. Recite nam želite li uklanjanje samo povijesti ili potpuno brisanje računa.

I dalje ne ide?

Pošaljite nam poruku sa stranice za podršku. Recite nam koju verziju Verlija koristite i što vidite na zaslonu, a mi ćemo vam pomoći to riješiti.

Kontaktirajte podršku