Ištrinti transkripcijų istoriją arba paskyrą
Išsaugota transkripcijų istorija priklauso jūsų „Verli“ paskyrai. Prieš ką nors ištrindami perskaitykite toliau pateiktas parinktis: paskyros uždarymas taip pat panaikina jūsų prieigą ir likusias minutes.
Kurią Verli versiją naudojate?
Pasilikti paskyrą ir pašalinti istoriją
„Verli“ šiuo metu neturi mygtuko, skirto ištrinti atskiras išsaugotas transkripcijas ar išvalyti tik istoriją. Norėdami prašyti pašalinti išsaugotą istoriją pasiliekant paskyrą, parašykite el. laišką adresu support@verli.app iš savo paskyros el. pašto adreso ir nurodykite, kad norite ištrinti tik transkripcijų istoriją. Dėl šios parinkties netrinkite paskyros.
Norėdami sustabdyti būsimų transkripcijų išsaugojimą, atidarykite Nustatymai, išjunkite Išsaugoti susitikimų transkripcijas ir uždarykite nustatymus. Tai neištrina jau išsaugotų transkripcijų.
Prieš uždarant paskyrą
Paskyros ištrynimas visam laikui pašalina jūsų prisijungimo profilį, išsaugotas transkripcijas ir transkripcijų segmentus, istorijos išsaugojimo nuostatą, atsiskaitymo paskyrą, likusias minutes, naudojimo istoriją bei su paskyra susietus bendrinimo ir rinkodaros duomenis. Šio veiksmo negalima atšaukti.
„Apple App Store“ prenumeratą atšaukite atskirai savo „Apple“ paskyros prenumeratos nustatymuose. Paskyros ištrynimas nesustabdo automatinio prenumeratos pratęsimo. Pirmiausia eksportuokite viską, ką norite išsaugoti. Atsisiųsti failai ir nesinchronizuotos atkūrimo kopijos jūsų įrenginiuose nėra ištrinami atliekant ištrynimą serverio pusėje.
Ištrinti paskyrą ir išsaugotą istoriją
Naršyklėje atidarykite https://app.verli.app/account/delete?locale=lt ir prisijunkite naudodami tą pačią paskyrą, kurią naudojate „Verli“. Kompiuterio programoje taip pat galite atidaryti Nustatymai ir pasirinkti Ištrinti paskyrą. Toliau nurodyti naršyklės veiksmai yra vienodi „Windows“, „Mac“, „Chrome“ ir žiniatinkliui.
Patikrinkite el. pašto adresą, rodomą šalia Prisijungta kaip. Įsitikinkite, kad tai yra paskyra, kurios išsaugotą istoriją norite pašalinti. Prieš tęsdami perskaitykite, kas bus ištrinta.

Lauke Įveskite DELETE, kad patvirtintumėte įveskite tikslų didžiosiomis raidėmis parašytą žodį DELETE, net jei „Verli“ naudojate kita kalba. Tada pasirinkite Visam laikui ištrinti paskyrą. Tai visam laikui uždaro paskyrą ir ištrina jos išsaugotą istoriją.

Patikrinti rezultatą
Jūsų „Verli“ paskyra buvo ištrinta. reiškia, kad ištrynimas baigtas. Galite uždaryti puslapį.

Jei matote Jūsų prašymas ištrinti paskyrą gautas., jūsų prašymas buvo priimtas ir dalis duomenų dar valoma. Neteikite kito prašymo. Galite uždaryti puslapį. Jei reikia naujausios informacijos, susisiekite su support@verli.app.

Jei negalite prisijungti arba matote klaidą, parašykite el. laišką adresu support@verli.app iš savo paskyros el. pašto adreso. Nurodykite, ar norite pašalinti tik istoriją, ar visam laikui ištrinti paskyrą.
Vis dar nepavyksta?
Parašykite mums iš pagalbos puslapio. Nurodykite, kurią Verli versiją naudojate ir ką matote ekrane, ir mes padėsime išspręsti problemą.
Susisiekti su pagalba