Избришете ја историјата на транскрипти или вашата сметка

Зачуваната историја на транскрипти припаѓа на вашата Verli сметка. Прочитајте ги опциите подолу пред да избришете нешто: затворањето на вашата сметка исто така го отстранува вашиот пристап и преостанатите минути.

Која верзија на Verli ја користите?

Задржете ја сметката и отстранете ја историјата

Verli моментално нема копче за бришење на поединечни зачувани транскрипти или бришење само на историјата. За да побарате отстранување на зачуваната историја додека ја задржувате сметката, испратете е-пошта на support@verli.app од адресата на вашата сметка и наведете дека сакате да се избрише само вашата историја на транскрипти. Не ја бришете вашата сметка за оваа опција.

За да престанете да зачувувате идни транскрипти, отворете Поставки, исклучете го Зачувај транскрипти од состаноци и затворете ги Поставките. Ова не ги брише веќе зачуваните транскрипти.

Пред да ја затворите вашата сметка

Бришењето на сметката трајно го отстранува вашиот профил за најавување, зачуваните транскрипти и сегменти од транскрипти, претпочитањето за зачувување историја, сметката за наплата, преостанатите минути, историјата на користење и податоците за споделување и маркетинг поврзани со сметката. Ова не може да се поништи.

Откажете ја претплатата на Apple App Store посебно во поставките за претплата на вашата Apple сметка. Бришењето на сметката не го запира нејзиното автоматско обновување. Прво извезете сè што сакате да задржите. Преземените датотеки и несинхронизираните копии за обновување на вашите уреди не се бришат со бришење од страната на серверот.

Избришете ја вашата сметка и зачуваната историја

  1. Во прелистувач, отворете https://app.verli.app/account/delete?locale=mk и најавете се со истата сметка што ја користите во Verli. Во десктоп апликацијата можете исто така да отворите Поставки и да изберете Избриши сметка. Чекорите во прелистувачот подолу се исти за Windows, Mac, Chrome и веб.

  2. Проверете ја е-поштата прикажана до Најавени сте како. Осигурете се дека тоа е сметката чија зачувана историја сакате да ја отстраните. Прочитајте што ќе биде избришано пред да продолжите.

    Проверете ја е-поштата прикажана до Најавени сте како. Осигурете се дека тоа е сметката чија зачувана историја сакате да ја отстраните. Прочитајте што ќе биде избришано пред да продолжите.
  3. Во Внесете DELETE за да потврдите, внесете го точниот збор со големи букви DELETE, дури и ако го користите Verli на друг јазик. Потоа изберете Трајно избриши ја сметката. Ова трајно ја затвора сметката и ја брише нејзината зачувана историја.

    Во Внесете DELETE за да потврдите, внесете го точниот збор со големи букви DELETE, дури и ако го користите Verli на друг јазик. Потоа изберете Трајно избриши ја сметката. Ова трајно ја затвора сметката и ја брише нејзината зачувана историја.

Проверете го резултатот

  1. Вашата Verli сметка е избришана. значи дека бришењето е завршено. Можете да ја затворите страницата.

    Вашата Verli сметка е избришана. значи дека бришењето е завршено. Можете да ја затворите страницата.
  2. Ако видите Вашето барање за бришење на сметката е примено., вашето барање е прифатено и дел од чистењето сè уште е во тек. Не поднесувајте ново барање. Можете да ја затворите страницата. Контактирајте со support@verli.app ако ви треба ажурирање.

    Ако видите Вашето барање за бришење на сметката е примено., вашето барање е прифатено и дел од чистењето сè уште е во тек. Не поднесувајте ново барање. Можете да ја затворите страницата. Контактирајте со support@verli.app ако ви треба ажурирање.

Ако не можете да се најавите или гледате грешка, испратете е-пошта на support@verli.app од адресата на вашата сметка. Кажете ни дали сакате отстранување само на историјата или целосно бришење на сметката.

Сè уште не успевате?

Пишете ни од страницата за поддршка. Кажете ни која верзија на Verli ја користите и што гледате на екранот, и ќе ви помогнеме да го решите проблемот.

Контактирајте ја поддршката