Slett transkripsjonshistorikk eller kontoen din

Lagret transkripsjonshistorikk tilhører Verli-kontoen din. Les alternativene nedenfor før du sletter noe: å lukke kontoen fjerner også tilgangen din og gjenværende minutter.

Hvilken Verli bruker du?

Behold kontoen din og fjern historikk

Verli har for øyeblikket ingen knapp for å slette individuelle lagrede transkripsjoner eller kun tømme historikk. For å be om fjerning av lagret historikk mens du beholder kontoen, send en e-post til support@verli.app fra e-postadressen til kontoen din og oppgi at du kun ønsker at transkripsjonshistorikken skal slettes. Ikke slett kontoen din for dette alternativet.

For å slutte å lagre fremtidige transkripsjoner, åpne Innstillinger, slå av Lagre møtetranskripsjoner, og lukk Innstillinger. Dette sletter ikke transkripsjoner som allerede er lagret.

Før du lukker kontoen din

Kontosletting fjerner permanent påloggingsprofilen din, lagrede transkripsjoner og transkripsjonssegmenter, preferanser for lagring av historikk, faktureringskonto, gjenværende minutter, brukshistorikk, samt delings- og markedsføringsdata knyttet til kontoen. Du kan ikke angre dette.

Avslutt et Apple App Store-abonnement separat i abonnementsinnstillingene for Apple-kontoen din. Kontosletting stopper ikke automatisk fornyelse. Eksporter alt du vil beholde først. Nedlastede filer og usynkroniserte gjenopprettingskopier på enhetene dine slettes ikke ved sletting på serversiden.

Slett kontoen din og lagret historikk

  1. I en nettleser, åpne https://app.verli.app/account/delete?locale=no og logg inn med samme konto som du bruker i Verli. I skrivebordsappen kan du også åpne Innstillinger og velge Slett konto. Nettlesertrinnene nedenfor er de samme for Windows, Mac, Chrome og nettet.

  2. Sjekk e-postadressen som vises ved siden av Logget inn som. Sørg for at det er kontoen hvis lagrede historikk du vil fjerne. Les hva som vil bli slettet før du fortsetter.

    Sjekk e-postadressen som vises ved siden av Logget inn som. Sørg for at det er kontoen hvis lagrede historikk du vil fjerne. Les hva som vil bli slettet før du fortsetter.
  3. I Skriv DELETE for å bekrefte, skriv inn det nøyaktige ordet DELETE med store bokstaver, selv om du bruker Verli på et annet språk. Velg deretter Slett konto permanent. Dette lukker kontoen permanent og sletter den lagrede historikken.

    I Skriv DELETE for å bekrefte, skriv inn det nøyaktige ordet DELETE med store bokstaver, selv om du bruker Verli på et annet språk. Velg deretter Slett konto permanent. Dette lukker kontoen permanent og sletter den lagrede historikken.

Sjekk resultatet

  1. Verli-kontoen din er slettet. betyr at slettingen er fullført. Du kan lukke siden.

    Verli-kontoen din er slettet. betyr at slettingen er fullført. Du kan lukke siden.
  2. Hvis du ser Sletteforespørselen for kontoen din er mottatt., ble forespørselen din akseptert og noe opprydding gjenstår. Ikke send en ny forespørsel. Du kan lukke siden. Kontakt support@verli.app hvis du trenger en oppdatering.

    Hvis du ser Sletteforespørselen for kontoen din er mottatt., ble forespørselen din akseptert og noe opprydding gjenstår. Ikke send en ny forespørsel. Du kan lukke siden. Kontakt support@verli.app hvis du trenger en oppdatering.

Hvis du ikke kan logge inn eller ser en feilmelding, send en e-post til support@verli.app fra e-postadressen til kontoen din. Fortell oss om du ønsker fjerning av kun historikk eller fullstendig kontosletting.

Står du fortsatt fast?

Send oss en melding fra kundestøttesiden. Fortell oss hvilken Verli du bruker og hva du ser på skjermen, så hjelper vi deg med å løse det.

Kontakt kundestøtte