Döküm geçmişini veya hesabınızı silin
Kayıtlı döküm geçmişi Verli hesabınıza aittir. Herhangi bir şeyi silmeden önce aşağıdaki seçenekleri okuyun: hesabınızı kapatmak, erişiminizi ve kalan dakikalarınızı da kaldırır.
Hangi Verli'yi kullanıyorsunuz?
Hesabınızı koruyun ve geçmişi kaldırın
Verli'de şu anda tek tek kaydedilmiş dökümleri silmek veya yalnızca geçmişi temizlemek için bir düğme bulunmamaktadır. Hesabınızı korurken kayıtlı geçmişin kaldırılmasını talep etmek için, hesap e-posta adresinizden support@verli.app adresine e-posta gönderin ve yalnızca döküm geçmişinizin silinmesini istediğinizi belirtin. Bu seçenek için hesabınızı silmeyin.
Gelecekteki dökümlerin kaydedilmesini durdurmak için Ayarlar kısmını açın, Toplantı dökümlerini kaydet seçeneğini kapatın ve Ayarlar'dan çıkın. Bu işlem, halihazırda kaydedilmiş dökümleri silmez.
Hesabınızı kapatmadan önce
Hesap silme işlemi; oturum açma profilinizi, kayıtlı dökümlerinizi ve döküm bölümlerinizi, geçmiş kaydetme tercihinizi, faturalandırma hesabınızı, kalan dakikalarınızı, kullanım geçmişinizi ve hesaba bağlı paylaşım ve pazarlama verilerini kalıcı olarak kaldırır. Bu işlem geri alınamaz.
Apple App Store aboneliğini Apple hesap abonelik ayarlarınızdan ayrıca iptal edin. Hesap silme işlemi otomatik yenilemeyi durdurmaz. Saklamak istediğiniz her şeyi önceden dışa aktarın. İndirilen dosyalar ve cihazlarınızdaki senkronize edilmemiş kurtarma kopyaları, sunucu tarafındaki silme işleminden etkilenmez.
Hesabınızı ve kayıtlı geçmişinizi silin
Bir tarayıcıda https://app.verli.app/account/delete?locale=tr adresini açın ve Verli'de kullandığınız aynı hesapla oturum açın. Masaüstü uygulamasında ayrıca Ayarlar kısmını açıp Hesabı sil seçeneğini belirleyebilirsiniz. Aşağıdaki tarayıcı adımları Windows, Mac, Chrome ve web için aynıdır.
Oturum açılan hesap: yanında gösterilen e-postayı kontrol edin. Bunun, kayıtlı geçmişini kaldırmak istediğiniz hesap olduğundan emin olun. Devam etmeden önce nelerin silineceğini okuyun.

Onaylamak için DELETE yazın kısmına, Verli'yi başka bir dilde kullansanız bile büyük harflerle tam olarak DELETE yazın. Ardından Hesabı kalıcı olarak sil seçeneğini seçin. Bu işlem hesabı kalıcı olarak kapatır ve kayıtlı geçmişini siler.

Sonucu kontrol edin
Verli hesabınız silindi. ifadesi, silme işleminin tamamlandığı anlamına gelir. Sayfayı kapatabilirsiniz.

Hesap silme talebiniz alındı. ifadesini görürseniz, talebiniz kabul edilmiş ve bazı temizleme işlemleri hala beklemededir. Başka bir talep göndermeyin. Sayfayı kapatabilirsiniz. Güncelleme gerekirse support@verli.app ile iletişime geçin.

Oturum açamıyorsanız veya bir hata görüyorsanız, hesap e-posta adresinizden support@verli.app adresine e-posta gönderin. Bize yalnızca geçmişin kaldırılmasını mı yoksa tam hesap silme işlemini mi istediğinizi bildirin.
Sorun devam mı ediyor?
Destek sayfasından bize mesaj gönderin. Hangi Verli'yi kullandığınızı ve ekranda ne gördüğünüzü yazın, sorunu birlikte çözelim.
Destekle iletişime geçin